Sabtu, 22 Mei 2010

Jij Kunt Ook Lenen

Er zijn bijna geen onderwerpen waar mensen niet zo heel erg over praten dan over krediet krijgen ondanks een bkr codering. Dit weerhoudt de hele branche er echter niet van om steeds meer opties aan te boren. De bankencrisis heeft dan wel roet in het eten gegooid, maar voor de verstandige kredietnemer is dit geen bezwaar.

Er zijn twee veelgebruikte oplossingen voor het een financiering nemen met BKR probleem. Twee krediettypes maken de dienst uit in de markt voor geldkredieten met BKR; de minigeldlening en de particuliere krediet. Deze financieringsoorten worden nu meer en meer afgesloten. We zeggen overigens niet dat deze leningen puur en alleen goed zijn, want ze hebben wel degelijk schaduwzijdes.

Ga je geld een lening afsluiten met BKR, ga er dan niet vanuit dat je voor een appel en een ei klaar bent. Je BKR verleden is volgens een bank 'besmet' en dat is de reden dat ze huiverig zijn om je een financiering te verstrekken. Dat soort aanvragen zijn dus niet echt enthousiasmerend voer voor de banken.

En laten we eerlijk zijn, dat er een hogere rente wordt gerekend en meer kosten ligt wel voor de hand. Het is dan geen verrassing als je tegen het vraagstuk aanloopt van waarom je een krediet zou moeten afsluiten met BKR. Als dit je enige optie is, dan is het logisch dat je ervoor kiest, ondanks de niet geringe nadelen. We kunnen er niet meer van maken. Zodra je voortaan goedkoper wilt een financiering nemen en je zit met dit probleem dan is het belangrijk om zo snel als je kunt de bestaande kredieten af te lossen. Een lening ondanks BKR krijgen is stukken pittiger dan een geldlening krijgen met een schone lei. En daar werk je nu naartoe.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar