Senin, 10 Mei 2010

Veelgemaakte Financieringfouten

Het is zover, Financieringen krijgen is een stuk moeilijker dan eerst. Banken zijn er geruime tijd niet zo blij mee als voorheen om nog leningen te verstrekken. Zelfs de meest liberale geldverstrekkers hebben de acceptatiecriteria meer dan een beetje aangescherpt.

Maar wat is dan wijsheid? Het is net als bij het maken van een pizza... we beginnen bij het beginpunt. Het is waarschijnlijk een feit dat bepaald geen nieuws is, maar het blijft toch zo dat je voorbereiding op een gegeven moment je eindresultaat bepaalt. Het eerste dat je moet bezien is jouw financiele plaatje zoals het er nu ligt. Kernvragen zoals je inkomen en het wel of niet hebben van een vast contract spelen mee bij de beoordeling van een eventuele aanvraag.

Als je dat weet dan is het tijd om kredieten te vergelijken. Een lening vergelijken is niet zo ingewikkeld als het lijkt. De enige stap die je hoeft te doen is de verschillende kredietoffertes naast elkaar leggen. Pas een beetje op met de trucjes die vaak worden gebruikt. Let erop dat de leningen niet ontzettend uit elkaar lopen qua voorwaarden. Objectief vergelijken begint met de offertes zoveel als mogelijk voor wat betreft inhoud op elkaar te laten lijken.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar